Mijn Diensten

Transformational 'Psychic' Reading 

Bij een Transformational 'Psychic' Reading en in afstemming op jouw trillingen ontvang ik beelden en gevoelens omtrent jou. In het trillingsveld ligt veel informatie opgeslagen die meer kan vertellen over jouw struikelblokken en kan je ook helpen bij het nemen van beslissingen.

Lees verder...

 

Transformational Coaching

Transformatieve  Intuïtieve Coaching  is een opvolgsessie na een 'Reading' om verder uit te diepen om je te transformeren, het (her)ontdekken van je kwaliteiten,  je geluk te verhogen en nog duidelijke inzichten te geven.   

Lees verder...

Relatie - Koppel Reading

Een relatie kan heel uitdagend zijn voor je persoonlijke groei.

Een Relatie-Reading kan ruimte en nieuwe inzichten en helderheid  geven.

Lees verder...

 

Quantum  Energy Healing

Energetische Shamanic  Quantum Healing is een krachtige holistische benadering die het energiesysteem van het lichaam activeert om blokkades te verwijderen. Tegenwoordig richten we ons vooral op het bestrijden van symptomen. We hebben te weinig aandacht voor de oorzaak: we missen het geheel. Wanneer je een bepaalde klacht hebt, wil je lichaam je iets vertellen. Het is een uitnodiging om jezelf beter te begrijpen. 

Lees verder...

 

Dieren Communicatie 

Telepathisch of intuïtief communiceren met dieren is het uitwisselen van informatie (energie) tussen mens en dier via gedachten, beelden en gevoelens. 

Lees verder

Gratis Energetische Healing

GRATIS Healing Transmissie die ik  op FaceBook Live heb uitgezonden.

Zeker in deze ongewone tijden kan een Energetische Healing  je rust, hoop en nieuwe inzichten geven. Het geeft zowiezo wat je op dit ogenblik nodig hebt. 

Lees verder...