Transformatieve Quantum Energie Healing 

Energetische Shamanic  Quantum Healing is een krachtige holistische benadering die het energiesysteem van het lichaam activeert om blokkades te verwijderen. Tegenwoordig richten we ons vooral op het bestrijden van symptomen. We hebben te weinig aandacht voor de oorzaak: we missen het geheel. Wanneer je een bepaalde klacht hebt, wil je lichaam je iets vertellen. Het is een uitnodiging om jezelf beter te begrijpen. Shamanic Quantum Healing kan dan helpen om je DNA & cellen te reprogrammeren en weer verbinding te maken met je diepere bewustzijn en alles om je heen.

Sjamanistische Quantum Healing brengt je gedachten tot rust en verbind jou met je hogere zelf of je ziel om blokkades te doorbreken. 

Elke blokkade, spanning, conflict of klacht vraagt om een andere benadering. Welk proces hiervoor nodig is, wordt afgestemd op jou. Er worden verschillende instrumenten en technieken gebruikt, zoals klankschalen, ratels en drum. Je energieveld wordt gebalanceerd en wordt de innerlijke kracht van het lichaam om zichzelf te genezen gestimuleerd en geactiveerd.  Na afloop zul je weer innerlijke rust ervaren en ben je weer in harmonie met de wereld om je heen.

 

Energetische Shamanic Quantum Healing is ook mogelijk op afstand te ontvangen. 

Steeds meer mensen raken vertrouwd met het ontvangen van een healing of meerdere healingen op afstand. Een afstandshealing is een healing die via afstand wordt gegeven. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt een healing op iedere plek ontvangen waar je maar wilt.

Een groot voordeel van een afstandsinwijding is dat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten op de te ontvangen healing. Afstandshealingen worden dan ook over het algemeen als intenser ervaren.

 

Klik hier voor Tarieven