Wie ben ik

Rachel Yung  Quantum Energie healing Reading

 

Mijn naam is Rachel Yung

Ik ben altijd geboeid geweest over het bewustwording en welzijn voor mezelf en anderen. Van kinds af aan heb ik altijd geweten dat er meer was dan wat wij tot heden beseffen.

20 jaar geleden ben ik op zelf onderzoek gegaan naar de essentie van wat/wie ik werkelijk ben, los van mijn leeftijd, uiterlijk of achtergrond.

In de loop der jaren heb ik mijn innerlijke zintuigen leren herkennen, ontwikkelen en gebruiken. Ik ben hoogsensitief (HSP),  helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend en soms ook helderproevend. Ik zie het zelf zo niet, maar men heeft mij een Energetische Alchemist, Spiritueel begeleider, paranormaal healer, channeler, medium, paragnoste of sjamaan genoemd omdat ik onzichtbare energieën en multi-dimensionale realiteiten kan waarnemen, voelen, lezen en vertalen. Ik zie mezelf simpelweg als Rachel Yung, puur omdat ieder van ons de capaciteit heeft om deze 'gaven' te ontwikkelen en positief te gebruiken. 

In de beginfase ging ik af en toe naar workshops omtrent zelfontwikkeling, bewustwording, enz... Helaas ervaarde ik voor mijn persona dat het niet altijd bevredigend was. Ik merkte vaak dat ik weinig bijleerde en begon te beseffen dat ik op veel vlakken voorop liep. 

Uiteindelijk na een paar pogingen heb ik het opgegeven en heb ik vooral door zelfdiscipline ingezien dat ik mijn eigen leermeester ben. Ik heb geleerd naar mijn eigen gevoel te luisteren. Onze wereld bestaat uit elementen/energieën die doorgaans voor de meeste mensen onzichtbaar zijn met het blote oog. Ik ontdekte bij mij net het omgekeerde. Vrij snel kon ik met mijn innerlijke zintuigen en met mijn ogen, open of gesloten, de onzichtbare energieën lezen, waarnemen en voelen.

Ik hoefde hiervoor niet in meditatie te gaan. Later begon ik te accepteren dat het waarnemen van de onzichtbare energieën heel normaal is voor mij en dat het een verlengstuk van mezelf is geworden. Ik kreeg de boodschap dat ik hiermee iets moest doen om andere te begeleiden om zichzelf te herontdekken. Tot vandaag vind ik het nog steeds boeiend om op zelf ontdekking te gaan, om verder te leren, ontplooien en te ontwikkelen...

Lees hieronder enkele waargebeurde verhalen over mijn eigen groei proces

zwemmen met Walvissen en dolfijnen

Mijn diepe levens veranderende ervaringen tijdens een ontmoeting  met Walvissen en Dolfijnen

Enkele jaren geleden kreeg ik een prachtige kans om in Open Zee met  Dolfijnen en Walvissen (bultruggen) te zwemmen en tevens Grijze walvissen te mogen aaien en te zoenen. 

Deze ervaringen waren zo bijzonder en indrukwekkend, dat het mijn leven heeft verrijkt en o.a nieuwe perspectieven (talenten) opende. (bekijk video)

Zwemmen met de Dolfijnen en met de  grootste dieren op aarde  ‘de Walvissen’  gaven me  het gevoel dat ik één was met de zee. Wij weten al langer dat het intelligente dieren zijn en dat zij helende en  therapeutische eigenschappen hebben.  Zij dragen een hoge frequentie en een hoge trilling met zich mee, die ons zowieso positief beïnvloeden. Ik ben zo  dankbaar dat ik  de gelegenheid kreeg om het met hen zo te mogen ervaren.

In open zee,  heb ik verscheidene keren oog in oog gestaan met dolfijnen en walvissen. Ze keken dwars door me heen en maakten diep oogcontact dat me intens raakte. In synchronisatie met  hun specifieke trillingsfrequentie, voelde ik mijn lichaamscellen minutenlang trillen. Ik moet toegeven, de symptomen bij dit transformatie proces ervaarde ik af en toe als best heftig en tegelijkertijd heel wonderbaarlijk.

Sindsdien is mijn bewustZIJN extra verruimd en mijn systeem ‘ge-upgrade’. Tevens ben ik fijngevoeliger geworden voor het opnemen van onzichtbare energieën.

 

Klanten ervaren soms tijdens een reading/coaching dat de Walvis trillingsfrequentie spontaan sterk naar voren komt en dat hun energie heel voelbaar is. Wat de klant als fijn en krachtig ervaart.

Om nog verder dieper te evolueren:

Darkroom retraite

Mijn intense ervaring met de DUISTERNIS

Enkele jaren na mijn wonderlijke encounter met deze magische zeedieren, had ik de kracht gevonden om op mijn intuïtie 200% te vertrouwen.

Tijdens een zelfmeditatie  kreeg ik een inzicht om me gedurende 7 dagen in volledig duisternis af te zonderen in eenzaamheid, zonder echt te weten wat er verder ging gebeuren (Christus heeft dit 40 dagen gedaan). Gedurende deze periode voelde het aan alsof ik terugkeerde naar de baarmoeder. Het was een zeer intens proces dat me toeliet een andere wereld binnen te treden, waar tijd en ruimte niet meer bestond. Ik was alleen met mezelf, met mijn bewust ‘ZIJN’. 

Ik kreeg duidelijke inzichten in verband met conditioneringen, patronen, reacties, emoties, enz… Daar ‘Stil’ bij blijven, ervaarde ik een diep transformatie proces.

Na enkele dagen in het duisternis gebeurde er iets met mijn systeem, een onwaarschijnlijk maar waargebeurde verhaal … Ik zag en voelde een intense bliksem inslag vanuit mijn brein tot achter mijn linker oogbol. Zelfs in het donkere werd ik hierdoor verblind, mijn fysieke ogen deden kort daarna heel veel pijn en mijn hele lichaam was aan het trillen. Het voelde aan of heel mijn IK werd ‘gereset’. Het heeft enkele uren geduurd eer ik kon bekomen van deze ‘aparte’ ervaring.

Sindsdien werden mijn kanalen voorbij de “6de zintuigen“  geopend en geactiveerd. Ik ontdekte dat ik onzichtbare energieën nog beter kon waarnemen, zien, intens voelen en soms zelfs te worden. Ook heb ik het vermogen om het in verstaanbare mensentaal om te zetten. Hierdoor heb ik veel mensen met succes, via een Reading-Coaching duidelijke inzichten kunnen bieden.  Zodat zij  op een zeer korte termijn zich  verder kunnen ontwikkelen, waar zij zijn vastgelopen, zichzelf (her)ontdekken, gelukkiger door het leven gaan, terug op het rechte pad gebracht, oude bagage overboord helpen gooien, etc..

 

Lees  de  Reacties van klanten

 

Dit is een klein opsomming om je een inzicht  te geven hoe ik o.a  zover  ben komen te staan

 

Voorbeelden van de onzichtbare energieën die we meestal met ons blote oog niet kunnen waarnemen

Onderstaande foto's  zijn  NIET bewerkt,  in de zin dat alle objecten, mezelf en mijn acties echt zijn. Foto's zijn getrokken met een eenvoudige gsm 

Enkele minuten vóór dit foto werd getrokken, was ik in verbinding met 'Transcendent Beings'. Er vormt een 'Heilige Trinity' driehoek rond het gebied van mijn derde oog.  Het is duidelijk te zien dat ik in verbinding sta met 'MulitiDimensionele realiteiten'  (Park Den Brandt Antwerpen ~ juli 2020)

 

Samen met vele Light Orbs in St. Nectans Glen, Cornwall (UK) 2016

Klik op de foto's om te vergroten

 

 

Life Changing Workshops, Opleidingen + Retreats

2020: The Universe (via Inter-Multi Dimensional Light Beings)

2019: Breathwork & Spiritual Coach Certified Trainer - Scotland (Peggy Dylan)

2019: Dark Room Retreat (Bhakti) 

2018: Shamanisme : Basic Training - Soul Retrievel - Medicijnwiel van de Inca's

2017: Firewalk (over hete kolen lopen) 

2017: Sacred Plant Medicine Retreat 

2016: Humpback Whales Retreat - Silverbank

2016: Gray Whales Retreat - San Ignacio Lagoon (Whaleman Foundation)

2016: Time Travel + Holographic Multiverse with Dolphins - Hawaï (Joan Ocean)

2013: Animal Communication - Londen (Anna Breytenbach)

2011: Psychic Reading - Remote Viewing  (Debra Lynne Katz)

2010: Intuïtieve ontwikkeling - Life Coaching

2008: Awakening the illuminated heart (Drunvalo Melchizedek)

2007: Matrix Energetics I + II - Seattle  (Dr. Richard Bartlett)

2006: Reconnective Healing I + II (Dr. Eric Pearl)

 

QUOTE: "Each individual experiences life in two worlds. There is the outer world and there is the inner world. One is the realm of the effect while the other is the realm of the cause.

When we surrender to the sensory impressions of the outer world, then life is in the realm of effect, and we continually find ourselves in situations and predicaments that feel beyond our control.

However, if we live from the inside out, we then can live as masters. The interior, inner world, is the essence and the cause of the outer.

It's not as if our lives are divided simply into light and dark there's shadowy middle ground recognizing and understanding the shadows, is what a healthy intelligence does....."