Transformatieve Intuïtieve Coaching 

Coaching QUANTUM Hypnose life Coachin

Transformatieve Intuïtieve Coaching  is een opvolgsessie na een 'Reading' consult om verder uit te diepen om je te transformeren, het (her)ontdekken van je kwaliteiten, je geluk te verhogen en nog duidelijker inzichten te geven.   

 

Ik begeleid je op een Unieke manier om meer balans te vinden bij  je persoonlijke ontwikkeling. Je leert beter te communiceren met Jezelf en de wereld om je heen.

 

Je gaat na enkele intuïtieve coaching sessies meer innerlijke vrijheid ervaren, waardoor je keuzes kunt maken die echt bij jou passen en dan je eigen weg kunt gaan.

 

Ik laat zowiezo de klassieke therapie protocollen achterwege, omdat het je proces beperkt en uw persoonlijke groei aanzienlijk vertraagd. Ik biedt de hulp aan die nodig is omdat elk persoon zeer Uniek is! Ik vind het niet meer dan normaal dat je ook zo gaat behandeld worden.

Tevens ben ik zeer vertrouwd  om met 'Multi-Dimensionele' trillingen (quantum niveau) om te gaan en in verschillende dimensies tegelijk kan zijn. Ik heb door de jaren heen gemerkt, dat het transformatieproces van de persoon hierdoor aanzienlijk op een kortere tijd kan versnellen en ook dat het lichaam en geest het aankunnen,  vergeleken met  de traditionele therapievormen die  we tot vandaag kennen.

Zie pagina Wie ben ik

 

Tijdens een Coaching sessie gebeuren er soms bijzondere dingen...

Je kan koude of warmte voelen stromen door je lichaam, tintelingen voelen door je handen, aangenaam warmte voelen rond de hartstreek, emoties die spontaan vrijkomen om ruimte in je hoofd te creëren.  Vaak krijg ik beelden die ik mag doorgeven aan de persoon. Klachten en blokkades die ik voel waardoor de persoon zich plotseling begrepen voeltOp die manier worden mensen gerustgesteld of krijgen ze nieuwe inzichten. Soms ontstaat er een spontane healing of verlichting van klachten, enz...

 

Tijdens de sessie kan ook Ademwerk ingezet worden, alsook Trance-Healing, Past Life Therapie, Energetisch werk, Lichaamsgerichte coaching, Re-calibreren en her-programmeren van je en cellen op Quantum niveau.

 

Een  integratie proces werkt nog dagen door op je lichaam. Tussen 2 sessies is het optimaal om ongeveer 8-14 dagen tussentijd te laten.

'I REMOVE BARRIERS AND LIMITATIONS AND EMPOWER TRANSFORMATION '

 

De laatste 15 jaar heb ik individuelen, koppels, kinderen en groepen geholpen  hun leven te  optimaliseren, 

veranderen door persoonlijke Transformatie en Groei.

 

Een Transformatieve Coaching sessie is mogelijk bij je thuis, in mijn praktijk te Wilrijk - Antwerpen (1,5 meter afstand)

Online via Zoom of Skype.

Een goede internet connectie is een vereiste en een hoofdtelefoon met kwalitatieve microfoon is van belang.