Transformational 'Psychic' Reading

 Psychic Reading Healing telepathie

Bij een Transformatieve Persoonlijke Reading of Energy Quantum Reading en in afstemming op jouw trillingen ontvang ik beelden en gevoelens omtrent jou. In het trillingsveld ligt veel informatie opgeslagen die meer kan vertellen over jouw struikelblokken en je helderheid kan brengen in waar je tegenaan loopt of inzicht in wilt hebben.

Soms gebeurt er tijdens een reading spontane healing of lichamelijke klachtenvermindering. Voor iedereen is het anders. Een Transformatieve Reading heeft een positief effect op uw Geest, Ziel en Lichaam en kan ook jouw leven veranderen.

 

Transformatieve 'Psychic' Reading  kan je helpen:

 • Als je onderweg het geloof in jezelf verloren bent
 • Je bent de richting kwijt of ervaar veel tegenslagen en weet de antwoorden niet meer
 • Bij energetische blokkades of verstoring
 • Om jezelf te herbronnen en om nieuwe inzichten te krijgen van je toekomst mogelijkheden
 • DNA & Cell re-programmeren
 • Als je klaar bent voor veranderingen, een reading helpt om het beste van JEZELF naar boven te laten komen
 • Als je vastloopt in je spirituele ontwikkeling
 • Om te resetten wat je niet meer nodig hebt
 • Als je hoogsensitief bent, zowel voor kinderen en volwassenen
 • Terug vertrouwen te hebben in JEZELF en bewuster door het leven te gaan zonder ‘zweverig’ te zijn 
 • Intens samenwerken om je nieuwe ‘IK’ te herontdekken en talenten,....
 • Bij paniekaanvallen, trauma's, depressie, angsten, een laag zelfbeeld, burn-out, etc...
 • Je voelt je een tijdje ongemakkelijk en je weet niet waarom, je voelt je niet goed in je vel
 • Bij onverklaarde lichamelijke klachten
 • Je kan ook bij mij terecht uit nieuwsgierigheid en ontdekken wat de onzichtbare wereld voor je in petto heeft

 

Een Transformatieve 'Psychic' Reading - Healing is een zeer persoonlijke ervaring en gebeurt in alle sereniteit en openheid. Indien nodig, kan je vrijblijvend kiezen om verder begeleid te worden. Zie pagina Transformatieve Coaching en lees de  Reacties van klanten

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Rachel Yung

Ik ben altijd geboeid geweest over het bewustwording en welzijn voor mezelf en anderen. Van kinds af aan heb ik altijd geweten dat er meer was dan wat wij tot heden beseffen. 20 jaar geleden ben ik op zelf onderzoek gegaan naar de essentie van wat/wie ik werkelijk ben, los van mijn leeftijd, uiterlijk of achtergrond.

In de loop der jaren heb ik mijn innerlijke zintuigen leren herkennen, ontwikkelen en gebruiken. Ik ben hoogsensitief (HSP),  helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend en soms ook helderproevend. Ik zie het zelf zo niet, maar men heeft mij een  Spiritueel begeleider, paranormaal healer, channeler, medium, paragnoste of sjamaan genoemd omdat ik onzichtbare energieën kan waarnemen en lezen. Tevens ben ik zeer vertrouwd  om met 'Multi-Dimensionele' trillingen (quantum niveau) om te gaan en in verschillende dimensies tegelijkertijd kan reizen. Ik heb door de jaren heen gemerkt, dat het transformatieproces van de persoon hierdoor aanzienlijk op een kortere tijd kan versnellen en ook dat het lichaam en geest het aankunnen,  vergeleken met  de traditionele therapievormen die  we tot vandaag kennen. Lees meer over wie ik ben

Relatie - Koppel Reading

Een relatie kan heel uitdagend zijn voor je persoonlijke groei.

Een relatiereading kan ruimte, nieuwe inzichten en helderheid geven. Vaak vind er ook een deel “verlichting” plaats.

Lees verder

De laatste 15 jaar heb ik individuelen, koppels, kinderen en groepen geholpen  hun leven te  optimaliseren,

veranderen door persoonlijke  Transformatie en Groei.

Hoe gaat een Transformatieve Reading in zijn werk?

We gaan kort je vragen overlopen. 

Als je geen vragen hebt, kan je ook met de 'flow' meegaan en afwachten welke informatie er voor  jou gaat komen, dat is ook perfect.

Je wordt gerustgesteld.

Ik maak mijn geest eerst leeg en begeleid je met een heel korte meditatie van 5 minuten. Bij deze om je lichaam en geest rustig te laten worden, zodat mijn energieveld kan synchroniseren met dat van jou om je een duidelijke Reading - Healing te kunnen geven.

Hoe ontspannender je bent, hoe preciezer ik kan 'intunen' om je verder te kunnen helpen.

Ik neem energieën waar en ontvang beelden. In het begin, soms onsamenhangende beelden (puzzelstukjes), vervolgens komen er weer andere beelden, om uiteindelijk de puzzeltjes samen te kunnen brengen om diepere inzichten te krijgen.

Naargelang de beelden krijg ik meestal  eerst de buitenlaag (auraveld) te zien. Dan worden de volgende lagen 'afgepeld', om vervolgens de nog diepere lagen te kunnen waarnemen, bijvoorbeeld wat jou werkelijk blokkeert, enz...

Ik ontvang info via voeling (intuitie), via het zien (derde oog), via het gehoor (helderhorendheid), via mijn cellen (cellen hebben ook een brein) en ook via heel mijn lichaam. Ter verduidelijking: Mijn lichaam is hypergevoelig om trillingen te kunnen waarnemen en heeft het vermogen om het om te  zetten in woorden. 

Klanten staan vaak versteld welke duidelijke informatie er kan binnenkomen.  Zodat we direct naar de essentie kunnen gaan naargelang je vragen en je vrij snel de weg kan wijzen naar de volgende stap in je leven .

Het kan je heel aangenaam verrassen en een verademing zijn, zodat je vrij snel antwoorden kan krijgen tijdens je reading.

Wat kan je waarnemen tijdens een Reading - Coaching?

Vaak gebeurt er tijdens een reading dat je de energieën zelf kan waarnemen. Je kan bijvoorbeeld tintelingen voelen door je handen, je kan koude of warmte voelen stromen door je lichaam, en soms een aangenaam warmte voelen rond de hartstreek, etc...
Soms gebeurt er tijdens een reading, ook een spontane healing, bijvoorbeeld: een persoon komt binnen, heeft op dat moment rugklachten, soms kan het spontaan verdwijnen en kan het zelfs zijn, dat het niet meer terug komt. Voor iedereen is het anders.

Klanten voelen zich vaak lichter en rustiger na een Reading-Coaching sessie. De energie en het lichter voelen, blijft dagenlang na de sessie doorwerken. De mogelijkheid bestaat dat je gaat merken dat je spontaan nieuwe inzichten gaat krijgen, meer inspiratie komt uit het niets, kortom je hebt terug hoop om verder door het leven te gaan.

Wat als je bang ben en de waarheid niet durf te zien?

Je hoef NIET bang te zijn voor wat er eventueel naar boven kan komen. Ik krijg enkel te zien wat je aankan en klaar voor bent om je sneller ervaringen in het verleden te kunnen loslaten,  te ontplooien en terug durven JEZELF te ZIJN.

Indien je een trauma hebt opgelopen bewust of onbewust, tijdens een reading of coaching gaat je geen onaangename situaties herbeleven, zoals vaak tot op heden gebeurt bij traditionele psychologen, mede omdat zij een protocol volgen.

Ik laat je de toestand zien vanuit een andere perspectief, met andere woorden vanuit een afstand.  Je gaat het eerder als neutraal bekijken en je wordt enkel de waarnemer, maar voelt het niet. Door mijn goed ontwikkelde zintuigen, help ik je om van bovenuit uw situatie te bekijken, leer je begrijpen waarom bepaalde ervaringen je is overkomen.

Klik hier voor de meest gestelde vragen

Een Reading - Coaching is mogelijk bij je thuis, in mijn praktijk te Wilrijk - Antwerpen (1,5 meter afstand)

Online via WhatApp, Zoom of Skype.

Een Online Reading - Coaching is even accuraat en krachtig als bij een fysieke ontmoeting! 
Een goede internet connectie is een vereiste en een hoofdtelefoon met kwalitatieve microfoon is van belang.

 

"THE GREATEST CHALLENGE IN LIFE IS DISCOVERING WHO YOU ARE.
THE SECOND GREATEST IS BEING HAPPY WITH WHAT YOU FIND." ~ ANONYMOUS